L’Ajuntament de Sant Llorenç es reuneix amb la consellera de Salut per tractar l’ampliació de la UBS de Sant Llorenç i del servei de pediatria

 

El batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, el regidor de Sanitat, Pep Jaume, i el regidor de Medi Ambient i delegat de Son Carrió s’han reunit amb la Consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, i el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, Benito Prósper, per tractar l’ampliació dels horaris de pediatria, l’ampliació de la unitat bàsica de salut (UBS) de Sant Llorenç a l’edifici que actualment ocupa l’escola de música per transformar-lo en un punt d’atenció continuada (PAC). Des de la Conselleria de Salut s’han mostrat predisposats a estudiar les propostes municipals.

IMG_4967

Un pensament a “L’Ajuntament de Sant Llorenç es reuneix amb la consellera de Salut per tractar l’ampliació de la UBS de Sant Llorenç i del servei de pediatria

  1. O sigui, que si s’accepta la proposta de l’Ajuntament, allà on ara hi ha l’Escola de Música hi haurà noves dependències de la Unitat Sanitària? Idò no ho vaig somiar, Rafela, encara que m’ho negassis un parell de vegades el dia que ens mostràreu el nou Centre Cultural.
    D’altra banda, em sembla molt bé que s’ampliïn els serveis sanitaris per tal que els llorencins estiguin més ben atesos. Ara, si s’aprova la proposta, hauran de cercar un altre lloc per a l’Escola de Música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.