La cançó de la setmana

Tota aquella gent que ens queixam d’estar cansats de tanta verbena popular i enyoram els concerts de grups de música professionals, tenim una oportunitat d’or amb el Mallorca Live Festival, que es farà durant el 29 i 30 d’abril a Son Fusteret (Palma).

Si bé és un festival que no arriba al nivell d’un Primavera Sound o Benicàssim, no està gens malament per començar a recuperar la música de veres a la nostra terra. Bàsicament s’hi mescla electrònica, pop-rock indie i música multicultural. Des de grups primeres espasa de Mallorca com  La Gran Orquestra Republicana, La Vereda, Black Cats o Satellites, fins a grups indies de la península (Mendetz, Cycle o Fuel Fandango), passant per internacionals (Morcheeba) o fins i tot hip-hop (SFDK), electrònica i na Bebe.

Per això aquest abril faré un minicicle per promocionar-lo. I començam amb un grup de ca nostra: la Gran Orquestra Republicana. 

gran

Quan jo era jove eren el grup més animador de totes les festes de Mallorca. Oferien bon ritme, ganes de fer ballar la gent, lletres reivindicatives… i tot sota melodies ska plenes de mestissatge multicultural. Fa uns deu anys es retiraren però fa poc han tornat amb les forces renovades i tendrem l’oportunitat de tornar-los veure en directe.

Vos deix la seva gran Vida de colores. Per cert si vos fixau en la foto  que he posat veureu que del grup en formaven part (no sé si encara) els dos  components de Wonderbrass i Monkey Doo (swing) que tant han tocat per aquí (són els dos que estan a la finestreta del camió).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.