Transgènics en escena

Per anar encalentint motors per la conferència que prepara Card.cat dia 23 de desembre a càrrec del doctor llorencí Jeroni Galmés, “Agricultura ecològica i transgènics”, us pos un interessant article que surt avui a l’Ara Balears sobre el mateix tema.

L’agricultura anomenada ecològica i la transgènica pareix que no es duen gaire bé, tampoc a Mallorca, segons exposen les associacions Apaema, Amics de la Terra i Ecologistes en Acció, els quals no veuen en bons ulls els transgènics i,, fins i tot en el cas de Mallorca acusen al blat de moro tractat de contaminar l’ecològic que està a terres veïnes  a través de la pol·linització.

No sabem si en Jeroni Galmés estaria d’acord amb aquestes afirmacions (no ho crec), però tendrem l’oportunitat de demanar-li aquest i molts altres dubtes dia 23 de desembre, ja que ha tengut no només la cortesia de fer-nos una conferència sinó que de contestar tots els dubtes que tengui la gent.

Allà vos esperam! Mou la cultura del poble amb Card.cat!

Enllaç a la notícia de l’Ara Balears per si en voleu saber més detalls.

Un pensament a “Transgènics en escena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.