Conferència de Jeroni Galmés a l’Espai 36

La revista Card.cat, amb l’objectiu de dinamitzar la vida cultural i social del terme municpal de Sant Llorenç, us convida a presenciar la conferència que Jeroni Galmés, doctor en Biologia de la UIB, farà sobre Agricultura ecològica i transgènics: una visió des del consens cinetífic.

La cita, gratuïta, serà divendres, 23 de desembre, a les 19:30 hores a l’Espai 36 (Sant Llorenç des Cardassar) i durant una hora el científic llorencí dissertarà sobre aquest polèmic tema dels transgènics en contraposició a l’agricultura anomenada “ecològica”. Llavors, hi haurà torn obert de preguntes.

Esperam una gran afluència de públic ja que sabem que el tema suscita un gran debat (recordem el gran número de comentaris que va provocar a la nostra revista: enllaç1 i enllaç 2).

Recordem que Jeroni Galmés va rebre la seva llicenciatura en Biologia (2001) i Màster en Gestió de Qualitat i Medi Ambient a la Universitat de les Illes Balears (UIB).Actualment és professor Titular d’Universitat del departament de Biologia a la UIB, amb responsabilitats docents en els graus d’Enginyeria Agrícola i del Medi Rural i de Biologia, així com en el Màster en Biotecnologia Aplicada. També ha participat com a investigador principal o com a part de l’equip d’investigació en projectes de recerca finançats per agències públiques autonòmiques, estatals i internacionals, així com per empreses líders en el sector privat.Ha visitat i desenvolupat estades de recerca al llarg del seu doctorat i post-doctorat en universitats i centres de recerca (Xile, Colòmbia, Brasil, Tunísia, Regne Unit, Itàlia, Austràlia, Alemanya, etc.) nacionals i internacionals. També ha format part de diverses expedicions científiques per investigar l’ecofisiologia de plantes autòctones de l’Antàrtida i els Andes.

És autor de més de 70 articles en revistes internacionals, llibres i capítols de llibres, i ha participat en més de 80 congressos estatals i internacionals. Com a resultat de les seves investigacions i descobriments, ha rebut diversos premis, incloent el Premi Espanyol d’Investigació sobre Relacions Hídriques (2008), per la millor tesi doctoral en les relacions hídriques de plantes, i el ‘Premi Sabater’ (2011, Societat Espanyola de Fisiologia Vegetal) com el millor científic jove en fisiologia vegetal.

Actua de manera regular com a revisor de diverses revistes internacionals i agències de finançament autonòmiques, estatals i internacionals. Forma part del Consell Científic per al Programa Home i Biosfera (UNESCO) en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.