El bot

Si gaudir del viure ja és una meravella, intentar entendre i trescar els múltiples viaranys inherents resulta, si mes no, engrecador. En què consisteix la llibertat?. Per què adesiara botam les normes?Vet aquí una petita reflexió derivada de l’observació del comportament animal

2 pensaments a “El bot

 1. “Enguant no hi tenc res sembrat a l’hort, ni cols ni cebes, ni lletugues… res.”
  Ara ja veig que en Jeroni Galmés te va desanimar… gran punyetero! Je je

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Hahahaha…com bé saps tots és relacionat amb tot, però en aquest cas crec que predomina la qüestió vessa. Segurament, en primavera, seguiré sembrant sense utilitzar adobs ni altres productes químics. En tot cas la interessant aportació d’en Jeroni ens recordà a tots la necessitat d’amarrar els coneixements a la ciència i, particularment, em va fer perdre la por al concepte “transgènic”

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.