L’Ajuntament s’ha reunit amb la Conselleria d’Educació per reclamar l’ampliació i tot un seguit de millores al CEIP Punta de n’Amer

La Conselleria d’Educació i Universitat s’ha compromès a executar la primera fase d’ampliació del CEIP Punta de n’Amer, a sa Coma. Aquest compromís ha arribat després de la reunió mantinguda entre el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, la regidora d’Educació, Alícia Duran, i el delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, junt amb el director de l’escola, Jaume Vidal, i la cap d’estudis, a més de representants de l’AMIPA amb el gerent de l‘Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), Miquel Coll, el cap de servei de Centres, Jordi Escudero, i el director general de Panificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante.

IMG_8004

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va presentar un avantprojecte d’ampliació l’escola de sa Coma i que consistia bàsicament amb la construcció de tres noves aules d’infantils i quatre de primària, a més aules específiques.

La Conselleria s’ha compromès avui a executar una primera fase que consisteix amb la construcció de les quatre aules de primària i de la sortida d’emergència. Aquesta obra es lidiarà enguany. La Conselleria pagarà les obres i l’Ajuntament redactarà el projecte.

“Avui hem aconseguit un repte molt important perquè llevarem 4 aules prefabricades però continuarem lluitant perquè executin les altres fases”, apunta la regidora d’Educació Alicia Durán.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.