Cusseta abandonada

Aquesta cusseta rondeja per Ses Rotes Noves des de fa un mes, mes o manco. Es molt ximple però està molt asustada (es veu que li han pegat molt ja que s’espanta per qualsevol renou, si m’hos atracam o movem aviat també s’asusta).

IMG-20170110-WA0001Crec que no es de ningú de Sant Llorenç, no l’haurien amollada per aquí. Entre tots els veïnats i un senyor que ve per el barri li donam menjar i aigua. Intentarem que no tingui por de nosaltres per poder agafar-la.
Vos deman la vostra ajuda per donar-li màxima difusió a veure si qualcú sap quí es l’amo o sa madona d’aquesta cusseta. Sabem que no la reclamarà, però almanco que tingui un poc de vergonya d’haver-la abandonat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.