L’OCB Manacor i el Bar Xarop celebren plegats Sant Antoni

El pròxim Dilluns de l’Obra sortirà de la seva tònica habitual per mor de la coincidència amb la tradicional Revetla de Sant Antoni. L’OCB Manacor i el Bar Xarop han volgut celebrar plegats aquesta diada tan assenyalada en el calendari festiu manacorí amb l’encesa del seu propi fogueró . Serà dia 16 de gener, a les 20.00 h, davant el Bar Xarop (pl. de Ramon Llull, 18).

L’objectiu dels organitzadors no és altre que gaudir d’una vetlada alegre i divertida en un ambient de bauxa i germanor, però sense deixar de banda el vessant més reivindicatiu de la festa. En aquest sentit, no hi mancaran les figures ni les gloses, les quals faran una referència especial als atacs a la llengua, la cultura, la identitat i la dignitat del poble mallorquí. Així mateix, hi haurà torrada de llonganissa, botifarró, xulla, etc., que, això sí, haurà de portar cada assistent, ja que l’organització no es farà càrrec del pa a taleca.

L’OCB Manacor considera que tan important és la defensa de la llengua com la cultura que la contextualitza. Per això, remarca la importància de tots els aspectes que conformen la cultura popular i tradicional i reivindica la festivitat de Sant Antoni com un element patrimonial de la nostra identitat nacional que cal preservar i fomentar.

foc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.