Ple de l’Ajuntament

PLE 2017/1 Ordinari 19/01/2017   Dijous, 17.3.2017,  20 hores

Aprovació de modificació del Conveni de col·laboració entre l’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental i els ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar per al sanejament i depuració de Son Servera. EXP.AG.2016/51.

Revocació de l’acord pel qual s’atorga la distinció honorífica de fill adoptiu a Franco. 

Proposta sobre canvi normatiu per establir una normativa transitòria sobre la caducitat i la pròrroga de llicències.

Recepció de l´ús i possessió del Centre Esportiu i de Serveis a la Zona de Cala Millor amb obres executades i inici d´actuacions per a la seva cessió temporal al Consorci de Turisme dels ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar, Son Servera i l´Associació Hotelera de Cala Millor.

Proposta del PI- Proposta per les Illes Balears per modificar els criteris de repartiment dels fons produïts per l’impost del turisme sostenible.

Moció del PI – Proposta per les Illes Balears per assolir una ordenació urbanística de sòls urbans i urbanitzables equilibrada, viable i sostenible.

 Hisenda Municipal

MODIFICACIÓ DE LA ORDENANÇA REGULADORA DELS PREUS PÚBLICS PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS O REALITZACIÓ D’ACTIVITATS MUNICIPALS

MODIFICACIÓ DE LA ORDENANÇA REGULADORA DE L’IMPOST MUNICIPAL SOBRE L’INCREMENT DE VALOR DELS TERRENYS DE NATURALESA URBANA

CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS NOMINATIVES

Part de control

Donar compte dels acords de la Junta de Govern Local i de les resolucions del batle

Precs i preguntes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.