Participa en la diada de Salvador Galmés

El proper 25 d’abril es preparen una sèrie d’activitats per rememorar la figura i obra de Salvador Galmés,  i per això Card.cat es vol sumar als actes organitzant una lectura pública d’alguns passatges de la seva excelsa obra.

Cercam, idò, voluntaris que vulguin participar en aquest acte que consistiria a llegir breus fragments elegits prèviament. L’acte seria a l’horabixa a l’Espai 36 i per la vostra comoditat Card.cat es pot encarregar de triar el fragment literari per llegir.

Qui se vulgui implicar d’una manera més personal i profunda també ho pot fer, fent-nos arribar la seva proposta. En aquest sentit a part de la lectura de passatges aleatoris (però simbòlics), ja s’ha proposat fer una lectura dramàtica d’una de les seves contarelles, llegir alguna descripció amb la foto corresponent a darrere, dur elegit un fragment i explicar què vos en crida l’atenció i per què l’heu elegit entre els altres….

Tant sigui una opció com l’altra, si vos interessa col·laborar  ens podeu enviar la vostra confirmació al correu editors@card.cat  (pensau que nosaltres tots sols no podem fer-ho, i sense col·laboració  no hi ha activitat possible).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.