Jubilats per Mallorca: Debat sobre turisme i medi ambient

Dilluns dia 29 de Maig, a les 19 h al Club Diario de Mallorca

“GENTRIFICACIÓ, TURISME I MEDI AMBIENT: LES ILLES DINS LA UNIÓ EUROPEA”

Ponents:
Margalida Maria Ramis Sastre, llicenciada en Física per la Universitat de les Illes Balears (1999). Després d´haver treballat en els àmbits de la gestió energètica i dels residus, actualment treballa al Grup d´Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) com a portaveu i responsable de l´Àrea de Territori i Recursos (residus, aigua, energia i canvi climàtic). Va iniciar els estudis de tercer cicle al departament de Geografia de la UIB com a membre del Grup d´Investigació Sostenibilitat i Territori (GIST). Ha estat presidenta-fundadora de l´ONG, Enginyeria Sense Fronteres de les Illes Balears.
Marc Morell (Palma, 1973) Doctor en antropologia social i llicenciat en història per la Universitat de Barcelona (UB). Ha exercit d´investigador i de professor associat a la UIB, on actualment és membre col·laborador del grup de recerca PRAXIS. Entre d’altres, també és membre de l’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà i de l´Institut d’Antropologia de les Illes. Tesi doctoral: “La Flor y Muerte de un Barrio: Una etnografia entorn a la gentrificació integral i la lluita de classes a la Mallorca urbana”. Ha sigut investigador visitant a Malta i en coneix les condicions que, degut a la seva condició de illes, va aconseguir en entrar a la Unió Europea, pel que fa a limitar i controlar l’adquisició de bens immobles per part dels no maltesos.
Es mirarà de fer una fila zero d’intervinents amb posicionaments diversos.
Introduirà el tema en Jaume Bonet, portaveu de Jubilats per Mallorca.
Moderarà el debat na Sili Arguimbau presidenta de Jubilats per Mallorca.
HO ORGANITZA JUBILATS PER MALLORCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.