Cabrera, un petit paradís

El passat pont de maig vaig tenir l’oportunitat de repetir visita a la fantàstica i paradisíaca illa de Cabrera, però aquest pic amb una motivació extra: hi quedava a dormir. Acompanyat de la família, nines incloses, vam passar dos dies meravellosos amb banys relaxants, passejos i excursions, visites al castell i al far… tot un plaer, la veritat.

Però no hi ha millor manera que expressar-ho amb imatges i animar-vos així a visitar aquesta bellesa de Balears, encara no massificada pel Turisme, i millor si hi quedau a dormir ja que així no anireu estressats,   gaudireu de l’auba solitària de l’illa, i podreu degustar alguna de les excursions que s’oferten a l’interior de l’illa (si hi anau un sol dia d’anada  i tornada no es pot fer).

Com deia, un petit paradís…

2 pensaments a “Cabrera, un petit paradís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.