Alícia Duran dimiteix de regidora de l’Ajuntament de Sant Llorenç

Segons informa el Diario de Mallorca, la regidora Alícia Duran, de la formació política GISC (Grup d’Independents de Son Carrió) que fins ara era la delegada d’educació, joventut i festes, ha presentat la dimissió per motius laborals, ja que va obtenir una plaça de mestra a Formentera, situació que feia difícil compatibilitzar ambdues responsabilitats.

El proper dilluns la corporació serà informada de la dimissió i de la incorporació d’Emília Díaz, número sis de la llista del GISC com a substituta d’Alícia Duran.

Sembla ser que aquesta dimissió provocarà una remodelació en les delegacions que actualment tenen els regidors del consistori.

Un pensament a “Alícia Duran dimiteix de regidora de l’Ajuntament de Sant Llorenç

  1. Satisfacció a sa Coma, davant la notícia de la propera incorporació d’Emilia Diaz, com a nova regidora. Esperem que pugui treballar des de la Delegació per ajudar a solucionar les necessitats i limitacions que té sa Coma i zona costanera i que Emilia coneix perfectament com a resident a la zona i persona que ha format part de la junta directiva de l’AMIPA.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.