Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El passat dimecres, 1 de juliol, es va presentar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible per al nucli poblacional de Sant Llorenç des Cardassar.

El pla ha estat redactat a partir dels resultats de les enquestes realitzades a la ciutadania i els quals marquen una tendència en favor de potenciar i millorar la mobilitat no motoritzada, especialment en el centre del poble.

Del pla destaca sobretot els canvis en el centre del nucli, el qual es converteix en zona ACIRE (Àrea de Circulació Restringida) i que, per tant, comporta que només hi tinguin pas els vehicles comercials i els vehicles dels residents en els carrers afectats. També són notoris la reordenació dels sentits de circulació, l’eliminació dels aparcaments dels carrers de la Mar, Nou, Ponent i Nord, les reformes del carrer Gabriel Carrió i la pacificació del trànsit a la carretera Mossèn Galmés i al passeig de les Brodadores. A més, també inclou la implantació de carrils bicis urbans connectats amb la Via Verda,  l’habilitació d’aparcaments públics, la reforma de les parades d’autobusos urbans, la reubicació de les zones de càrrega i descàrrega i la millora en la senyalització.

La regidora de mobilitat, Antònia Bauzà, afirma que amb aquest pla la mobilitat del nucli de Sant Llorenç des Cardassar millorarà notòriament i que tota la ciutadania podrà gaudir dels beneficis que s’obtindran gràcies a totes les intervencions contemplades.

Durant tot el mes de juliol, la ciutadania pot realitzar aportacions envers aquest pla, les quals es poden tramitar mitjançant una instància a través de l’Ajuntament. Finalment, es preveu que durant el mes de setembre el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible s’aprovi de manera definitiva, comptant amb la proposta i el pressupost de cadascuna de les actuacions singulars que s’han de dur a terme.

També podeu consultar i descarregar-vos la presentació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.