Emoticona’t


Mentre passam l’estiu contant el número de turistes que arriben i no arriben, també cal tenir temps per altres lleures. Per això avui vos presentam aquest Emoticona’t carregadet de diversos plats: la renovació a la Policia Local, el fantasma d’un estiu sense festes, l’exèrcit encaparrotat en exhibir-se al poble i la reinvenció de l’escola de Son Carrió

1.Tres places de Policia Local s’oferten a Sant Llorenç 

Normal, si il·lustres policies del poble com es cabo o  en Perlito ja es jubilen (o estan a punt de fer-ho), el cos de policia necessitarà sàvia nova. Esperem que aquestes places es cobreixin, perquè precisament no anam sobrats de plantilla…

2. Un estiu sense Festes?

Normal, normal, no podem dir que sigui l’estiu. Sense turistes, la meitat dels hotels tancats, ertes a punta pala… i per més inri, ja ens hem quedat sense festes de Son Carrió i de sa Coma. Ara toca Sant Llorenç. Es podrà fer res, encara que sigui de petit format?

3. I da-li amb l’exèrcit!

Primer van arribar amb la torrentada i, a pesar que alguns els mirassin amb reticència, davant la desgràcia que vam viure tota ajuda era ben vinguda. Després, s’esplaiaren  amb un homenatge ben “patriòtic” per al poble llorencí al bell mig de la plaça, i aquí alguns ja trobaren excessiu cert exhibicionisme. Per a rematar, a principis de mes, coincidint amb la Selectivitat que els alumnes de Batxillerat feien a l’Espai 36, van fer tot una desplegament al carrer Major del poble. Els més desconfiats  ja pensaven que ajudaven els professors i professores a vigilar els adolescents perquè no copiassin a l’examen, però no, encara no hem arribat a aquests extrems. Al final resultà que simplement hi feien unes pràctiques. I és que se veu que li han agafat gustet al poble. Idò!

4. L’escola de Son Carrió s’haurà de reinventar

La nova realitat causada pel Covid no coincideix precisament amb la moderna filosofia de l’escola de Son Carrió. El conseller d’Educació Martí March ha proposat fer per l’any que ve grups bombolla (és a dir grups fixats d’alumnes fàcilment aïllables), quan la filosofia de l’escola de Son Carrió sempre ha estat la circulació lliure de l’alumnat, amb mescla contínua entre nins i nines de diversos cursos. Sembla, idò, que tocarà reinventar-se!

Un pensament a “Emoticona’t

  1. Sa derrera foto s’assembla als marines americans de sa pel·lícula La Chaqueta metálica d’es director Kubrick quan van entrar a aquell poble fantasma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.