Avui dimarts comencen les Festes de Son Macià 2020

A partir d’avui dimarts dia 11 d’agost, i fins el proper diumenge dia 16 d’agost, Son Macià celebra les seves Festes Patronals.
La Banda de Música de Manacor, no podia faltar a n’aquestes festes tan especials que l’any passat celebraren el seu centenari. Avui, després del Pregó de Festes, la banda, oferiran un concert que enguany serà molt especial, ja que només la meitat dels components podran actuar degut a les mesures especials de prevenció de la Covid 19, que limita les actuacions a un màxim de 30 músics. El director Eduardo Bernabéu, ha preparat un especial repertori que de ben segur serà espectacular i que gaudiran els fidels seguidors que té la banda a Son Macià.
Presentació Comissió de festes de Son Macià.
Refestirem!

Senyores, senyors, nins i nines i demés presents. Siau benvinguts a ses festes Son Macià 2020. Rarenc, clarament, és el temps que mos ha tocat viure. En Coronavirus mos duu de capoll, i condiciona l’entorn, les nostres vides, i com no, les nostres festes! Tant que per un instant infinitesimal, vam dubtar de si valia la pena fer festa. I tant que sí que val la pena!! Si amb el nostre esforç i la col·laboració de la gent podem posar al món encara que sigui un sol somriure, un sol moment per compartir, una petita bufada de vent de normalitat, doncs benvinguda sigui!! Sense perdre l’esperit festiu que ens caracteritza, i adaptant-ho tot a la “nova normalitat” mentre seguim totes les precaucions possibles, la Comissió de festes vos convida a Refestir!! Entre tots, Refestirem!!!!

2 pensaments a “Avui dimarts comencen les Festes de Son Macià 2020

  1. Som s’únic poble que no fa res de res per ses festes des poble. Es veu que és sa solució més senzilla per a llevar-se els maldecaps per part de s’ajuntament. Molt trist.

  2. Potser és la manera mes assenyada d’actuar en aquests moments. Pens que des de l´ajuntament els agradaria mes poder dur a terme les festes amb normalitat. Hi ha d’haver opinions per a tots els gusts, però cal respectar les decisions preses. Prevenir és sempre millor que lamentar. Que això no es un constipadet !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.