Totes les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià, suspeses

El Govern de les Illes Balears ha decretat la suspensió de tots els actes relacionats amb les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià que molts de pobles de les Illes Balears i la capital celebren durant el mes de gener.

No només es suspenen els actes directament relacionats amb les festes sinó, també, aquells altres que es feien de manera habitual: concerts, diada ciclista, etc.

Es mantenen els actes litúrgics: les misses amb un 30% d’aforament i les completes que s’hauran de fer a porta tancada. Les beneïdes queden suspeses.

Aquesta decisió s’ha pres després de consultar els responsables municipals d’Artà, Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Sa Pobla, Muro, Pollença, Palma i Algaida, poble on es celebra la festa de Sant Honorat.

Hem de recordar que molts d’aquests pobles ja havien suspès els actes festius per evitar aglomeracions en uns moments en què les xifres dels contagis per la Covid-19 s’han disparat.

Comunicat del Sobreposat de Sant Antoni

Sant Llorenç des Cardassar suspèn tots els actes de Nadal i Sant Antoni

L’Ajuntament de Son Servera i l’Obreria de Sant Antoni suspenen les festes de Sant Antoni 2021 arran de l’alerta sanitària per la Covid-19

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.