Una de llibres: En defensa de la Il·lustració.

En oposició als mites i a les arrelades creences que es fonamenten en històries i hàbits que es converteixen en costums, l’autor proposa prioritzar la ciència i la raó; el retorn a les idees de la Il·lustració.

Des de la convicció que tothom viu el viure que vol viure, no som gens partidari de recomanar llibres ni activitats. En contraposició si que m’agrada demanar, a persones que són referents, el que més els ha agradat del que darrerament han llegit. Aquest cas és un exemple.

Una petita idea del contingut amb una sucosa síntesi realitzada per l’autor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.