Vibrant i espectacular concert de la Banda de Música de Sant Llorenç “El taller de les meravelles, un espectacle de música i circ»

Dins el programa de «Setembre Solidari» de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, es va celebrar el passat diumenge dia 19 de setembre el concert espectacle «El Taller de les Meravelles…», a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç. Aquest concert s’havia de celebrar per les Festes Patronals de Sant Llorenç des Cardassar de 2020, i va ser posposat per a les festes del 2021,però, tot i que estava anunciat pel passat dia 8 d’agost, es va suspendre novament degut a nous casos de la Covid al municipi. A la fi, el passat diumenge dia 19 de setembre a la plaça de l’Ajuntament és va celebrar l’esperat concert-espectacle.
La presentació va anar a càrrec del president de la banda Tolo Mestre, dient que feia un any i mig que la banda començà amb ganes un nou projecte ambiciós i molt diferent el que havien fet fins ara a la banda, i que per els músics havia estat tot un repte, no només musicalment sinó amb tots els sentits, i sens dubte els ha fet créixer com a músics, i el que és més important els ha fet créixer com a banda. Continuà donant les gràcies al director Pere Siquier i a les persones que han participat en el projecte, i a més, va agrair el suport del regidor de festes Sergi Miquel, per recolzar a la banda en aquest projecte, així com a la col·laboració de la brigada municipal.
Pere Bonet va ser el director d’escena i també l’ideòleg que a petició de Pere Siquier va idear l’espectacle de «El taller de les meravelles, un espectacle de música i circ». Ell va pensar tota la història i en Pere Siquier fou l’encarregat de posar-hi música i ànima, resultant una combinació perfecte. Els protagonistes de l’espectacle, que juntament amb la banda llorencina, feren una fantàstica actuació van ser: Joan Julià (aeris), Marc Florencio (acrobàcies), Carla Fontes (coreografa del circ Bover), Bàrbara Bibiloni (vestuari), Companyia Manafoc (pirotècnia), i la nina Bàrbara Cerdà Sagrera i Toni León (intèrprets).
Va ser un concert vibrant i espectacular, i és va demanar al públic que no aplaudís fins acabar, durant una hora intensa, on es posava en evidència la resistència del músics, amb més d’una hora sense descans amb les obres casi seguides, i que, segons els músics, el més difícil va ser controlar la respiració. Eren compassos, on havien d’aguantar i controlar la respiració, la varietat dels estils, i de manera especial la darrera obra, Ritual de danses del compositor José Miguel Fayos Jordán, una obra contemporània de gran dificultat que va dur molta feina de muntar.
En definitiva, va ser un espectacle impressionant, fantàstic, per tant, des d’aquí, per a tots els músics i actors, així com per a tot l’espectacle un 10. El nombrós públic assistent posat en peu va aplaudir llargament als músics i actors participants; sens dubte va ser un concert-espectacle que passarà a l’historia de la banda llorencina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.