Una de llibres: La força d’una escola de vida

Adesiara s’assenyala que tot canvia a gran velocitat… amb l’excepció del sistema escolar. I també que vivim l’època de la informació i de les noves tecnologies i l’escola es regeix encara amb uns sistemes hereus del desenvolupament industrial.

Si això és cert, també ho és que hi ha persones, escoles i institucions que plantegen noves situacions i reptes. Sense anar més lluny ahir i avui, a Inca, hi ha unes jornades sobre “Comunitats Educatives Municipals. Els municipis com a espais dinamitzadors de l’educació”

El llibre encara una mirada sistèmica al procés didàctic.

Sinopsi del llibre

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.