Presentat a l’Espai Xocolat “Onze Llunes” disc aniversari dels 40 anys de Blau i de la seva primera edició Joana Lluna

A la roda de premsa a més de Miquel Àngel Sancho (Blau) i Joan Bibiloni han participat alguns dels intèrprets que han col·laborat en aquesta producció adaptant el tema Joana Lluna amb la seva personal visió.

També han estat presents en Mateu Picornell, que ha fet la mescles dels temes de Tugores i Toni Pastor a més del mater final, ajudat per en Pere Estelrich.

El segell discogràfic “Blau” ha celebrat els seus 40 anys amb l’edició en LP i CD d‘Onze llunes: Onze visions del tema Joana Lluna, commemorant l’aniversari de l’àlbum homònim de Joan Bibiloni, primer disc editat pel segell Blau el 1982.

PEP GARAU, TUGORES, ISIS “APACHE” MONTERO, TONI PASTOR, PAU MAS, JACOB SUREDA, KARD’S PIKEN, JORDI BONELL, JOSEP MAS “KITFLUS”, TOLO SERVERA, ALFONSO PÉREZ ens ofereixen la seva personal interpretació del tema Joana Lluna de Joan Bibiloni.

Tolo Servera, Pau Mas, Tugores, Pep Garau, Roger (de Kard´s Piken) M.Àngel Sancho, Joan Bibiloni, Pere Estelrich

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.