Dilluns de l’Obra: “Necessit dir t’estim”

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE:  “NECESSIT DIR T’ ESTIM”. Conte per adults.

Autora: Maria Antònia Quetglas Llull. Il·lustradora: Raquel Moreno. Pròleg: Maria Magdalena Ramon, psicòloga.

Purpurina Editorial reprèn la seva trajectòria editorial amb la publicació del primer conte per adults, escrit per l´autora manacorina Maria Antònia Quetglas i il·lustrat per la il·lustradora Raquel Moreno, també de Manacor.

“Necessit dir t´estim” és fruit d´una història real i personal viscuda en primera persona arrel de la pèrdua d´un familiar, la mare de l´autora, en aquesta cas, na Margalida Llull Salom.

Després d´una llarga i dolorosa malaltia, na Margalida Llull ens va deixar l´any 2018. La seva filla, na Maria Antònia Quetglas, ha fet un exercici d´acceptació, de maduresa, de intel·ligència emocional i creativitat. I precisament d´aquesta creativitat va sorgir fa uns anys aquest conte per adults.

“Necessit dir t´estim” vol ser una reflexió, un acompanyament a aquelles persones que han viscut similars situacions i no han tancat el cicle. El cicle de l´acceptació d´una nova situació, d´un esdeveniment que ho canviarà tot i de la fortalesa d´encarar una nova vida sense un pilar important com és la pèrdua d´una mare.

La il·lustradora, Raquel Moreno, ens planta a la portada un dibuix en principi de caire infantil però carregat de detalls amb significat que et convida a reflexionar amb cada pinzellada, en cada ombra i color. No perdeu de vista els colors ni les pàgines interiors, que conten amb una simplicitat encertada però suficient, tota una història de dolor i superació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.