Ha mort l’escriptora Maria Antònia Oliver

Ha mort l’escriptora manacorina Maria Antònia Oliver Cabrer. Havia nascut el 4 de desembre de l’any 1946. Novel·lista, guionista, traductora, assagista, dramaturga i activista cultural fou coneguda, principalment, per la seva producció narrativa.

D’entre la seva extensa tasca com a novel·lista destacam Cròniques d’un mig estiu (1970), Cròniques de la molt anomenada ciutat de Montcarrà (1972), Estudi en lila (1985), Joana E (1993), Amor de cans (1994) i Tallats de lluna (2000).

Premi de Literatura Catalana (1985), Premi Prudència Bertrana (1991), Premi Ramon Llull (2003), Premi Jaume Fuster (2004), Creu de Sant Jordi (2007) i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes (2016)  PREMI HONOR

https://www.omnium.cat/ca/

El mes de gener de l’any 2013 participà en el Club de Lectura de la biblioteca de sa Coma parlant de la seva obra Amor de cans.  CLUB LECTURA

Demà a les 17 hores, a Biniali, davant la seva casa,se li retrà un senzill homenatge amb la lectura d’alguns dels seus textos.

 

 

Un pensament a “Ha mort l’escriptora Maria Antònia Oliver

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.