Imatge amb text / Text amb imatge

Les petites llavoretes resulten gairebé insignificants. Al fregar la tomàtiga de ramellet es perden, unes aferrades al pa, altres resten a la pell que ja ha colorit de vermell la llesca.
Insignificança sols aparent, amb condicions de temperatura, humitat i terra-fems germinen. Delicades i vulnerable potser arribaran a esponerosa tomatiguera que, a l’estiu, ens regalarà els seus fruits.

El planter de tomatiguera resulta excel·lent metàfora de la “petjada liquida”  (Olaizola, 20201). Una paraula de coratge, un esperat consell, una orientació a la pròpia reflexió…, en determinades condicions, poden ser llavoretes que inciten a una evolució, a un canvi de relat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.