Tren batejat amb el nom d’Aina Moll

Ahir horabaixa, a l’estació de Plaça de Catalunya de Barcelona, es batejà una unitat de tren de Ferrocarrils de la Generalitat amb el nom de la lingüista Aina Moll (1930-2019), filla de Francesc de B. Moll i col·laboradora en el Diccionari català-valencià-balear, de la culminació del qual es celebren els 60 anys aquest 2022, a iniciativa de la Institució Francesc de B. Moll, dipositària dels seus drets. A l’acte d’avui han assistit representants de la família Moll, així com Carles Duarte, president de la Institució Francesc de B. Moll. 

També han estat batejades dues unitats més amb els noms de Gabriel Ferrater i Joan Fuster, els centenaris dels quals celebra la Generalitat a través de la Institució de les Lletres Catalanes. El Govern de les Illes Balears s’ha afegit també a la commemoració de Joan Fuster, qui justament va iniciar la seva trajectòria com a assagista a l’editorial creada per Francesc de B. Moll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.