Santoral, 24 de maig

Maria Auxiliadora i altres advocacions: Providència, Strada… patrona de Sant Ferran de ses Roques. Sant Vicenç de Lerins, prevere, escriptor eclesiàstic. Trasllat de les restes mortals de Sant Domènec de Guzman. Sant Genadi, bisbe, Santes Susanna i Afra, màrtirs. Beat Joan Prado, prevere i màrtir.

Sant Domènec, conegut popularment com sant Domingo, té al santoral dos dies de festa, el vuit d’agost, data en què es celebra la seva festivitat i tal dia com avui, en què celebram el trasllat de les seves restes mortals després que, en ampliar l’església de Bolonya, les restes del sant quedassin a intempèrie durant dotze anys fins que es traslladaren a un sepulcre nou construït per Nicolau de Pisa amb imatges de Miquel Àngel.

Façana de l’església dels dominics de Manacor.

Benvingut!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.