En Miquel Oliver, en Josep Melià i en Toni Bennàssar debatran al voltant del futur del mallorquinisme polític en el proper “Dilluns de l’Obra”

L’actual batle de Manacor, en Miquel Oliver, el diputat al Parlament, en Josep Melià i l’advocat i professor de la UIB Toni Bennàssar ens oferiran els seus punts de vista al voltant de la situació d’aquest espai polític i el futur que pot tenir segons ells.

Des de l’OCB de Manacor s’intenta oferir sempre una visió tan àmplia com sigui possible dels debats que promovem, en aquest cas hem convidat a dos dels màxims representants dels partits polítics d’àmbit illenc i també a en Toni Bennàssar perquè ens doni una mirada pròpia i externa dels partits.
 
Aquest debat es portarà a terme el dilluns dia 30 de maig, a les 20h, a la sala La Fornal de Manacor. L’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.