Santoral, 4 de juny

Sant Pere Màrtir o de Verona, prevere dominicà i màrtir. Santa Clotilde, reina francesa. Sant Francesc Caracciolo, prevere, fundador dels caracciolins. Beat Joan Gran, religiós hospitalari. Sant Hilari, bisbe. Santes Noemí i Rut. Sant Patrocs, patró dels pescadors d’aigua dolça i sant Medadrd, invocat per combatre les febres i patró dels babaus.

Avui m’han cridat l’atenció dues santes que apareixen a la Bíblia. Es tracta de Noemí i Rut, sogra i nora, respectivament. Aquests personatges apareixen al Llibre de Rut. Rut era moabita, no pertanyia al poble d’Israel  del qual formava part Noemí. La descendència de Rut es convertirà en la línia de la qual naixerà el rei David i després, Jesús.

https://www.cervantesvirtual.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.