Petit incendi a Sant Llorenç

Concretament a Ca na Flor, després de sa costa d’en Taiet entre Son Carrió i Sant Llorenç. Per sort l’incendi ha estat breu i l’Ibanat l’ha apagat aviat  amb 1 helicòpter, 4 brigadistes i un AgentsMediAmbIB.

Cal anar en compte aquests dies de tabta calor i sequia.

2 pensaments a “Petit incendi a Sant Llorenç


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Ses Llenques o es Lligats?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   Corregit. Gràcies

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.