Santoral, 28 d’agost

Sant Agustí  Sant Julià, màrtir (segle IV). Sant Hermes, màrtir (segle II).

Sant Agustí va viure entre els segles IV i V. Va néixer a Tagaste (Numídia). Fill de pare pagà. La seva mare és santa Mònica. Bisbe d’Hipona (Àfrica) i doctor de l’Església. Patró de Felanitx, de Sant Agustí des Vedrà, dels impressors i els qui pateixen insomni. Abans de la reforma del santoral la seva festivitat es celebrava el 24 d’abril.

Convent de sant Agustí a Felanitx. https://santamisa.es/

 

Un pensament a “Santoral, 28 d’agost


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Semblat a l?Iglesia nostra de Sant Llorenç. Pareix feta amb el mateix patro.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.