Els articles més llegits de l’any 2022

Com cada any vos presentam els articles més llegits de l’any que acaba. Aquest passat 2022 sobresortiren per damunt de tots algunes defuncions o escrits d’homenatge a persones que ens deixaren sobtadament i massa prest:

  1. A en Mateu Munar (1837 visites, de Serafí Lliteres). Escrit de record a una persona entrenyable  molt vinculat  al Cardassar i al món del futbol en general que ens va deixar massa prest.

2. Programa de Festes del Carme Porto Cristo (1136 visites, de Magdalena Ordinas). De sempre els programes de festes han guaitat al nostre rànquing d’articles més llegits de l’any, però crec que mai ho havien fet unes festes externes al nostre poble.  Idò! Ja som referents dels nostres pobles veïns  i tot 😅

3. Defunció de Jordi Pont “Robí” (1107 visites, de Jaume Mercant). Una altra persona entranyable, en aquest cas relacionat amb el món empresarial, que ens va deixar massa prest. Molta gent, alguna de fora fora poble  i tot, va aprofitar per deixar-li un comentari a l’obituari de la revista.

4. Tall de carreteres per proves del campionat d’Espanya de ciclisme (982 visites, de Magdalena Ordinas). Un article informatiu de caire pràctic que els nostres lectors se veu que van fer sevir a bastament per no coincidir amb les carrateres tallades.

5. Cati Roig Marimon in memoriam (919 visites, de Guillem Pont). Un altre article en record d’una persona que ens va deixar massa prest en el qual Guillem Pont, bon amic i amb el qual havien compartit moltes experiències, la recorda amb tendresa.

6. Defunció Xisco Sancho Servera “Cupa” (917 visites, de Jaume Mercant). Una altra defunció sobtada que va impactar el poble fou la d’en Xisco, que amb només 40 anys ens va dir adéu a causa d’un accident laboral.

7. Defunció Catalina Vaquer Melis “Falera”  (713 visites, de Jaume Mercant). Una altra defunció,  aquest pic potser no tan sobtada (na Catalina ja comptava amb  92 anys), però això no vol dir que no dolorosa, que també va tenir molt de ressò entre els nostres lectors.

8. Programa de les Festes Patronals de Sant Llorenç (713 visites, de Pau Quina Jaume). Un ja clàssic article d’aquest rànquing que any rere any es fa el seu lloc entre els deu article més llegits.

9. Magdalenes tradicionals sense gluten ni lactosa  (634 visites, de Laura Rodríguez “Corema”) Per segon any consecutiu aquest antic article de la nostra “cuinera” Laura (l’escrit ja data del 2017) guaita en el nostre rànquing. En aquest pas la nostra excol·laboradora se convertirà en una vertadera referència culinària…

10. Ensorren el Pont d’en Caslet de Son Servera a causa d’un accident de cotxe  (620 entrades, de Magdalena Ordinas). A pesar que sigui un succés del nostre poble veí, no deixa de ser un fet simbòlic i important que ha succeït ben prop nostre. D’aquí supòs l’interés de la gent per la destrucció d’aquest ja mític pont pel qual passàvem dia sí i dia també.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.