Taller de sabons a l’Associació de Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El passat dia 4 de març, es va celebrar amb èxit d’assistència al local de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, un interessant Taller de Sabons, a càrrec de Catalina Sebastià.
Al taller hi assistiren una vintena de socis i sòcies, i els assistents observaren com la monitora anava explicant les diferents parts de l’elaboració, i participaren amb preguntes. Fa ser un taller molt interessant on la professora es va explicar molt bé i va respondre els dubtes dels assistents.
A mitjan procés feren un descans, i el club obsequià a la professora i participants amb unes galetes i begudes. Al final es va informar a tots els assistents que rebran una pastilla de sabó dels que es feren a la demostració, i que els serà entregada al mateix club quan estigui seca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.