Taller de sabons a l’Associació de Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El passat dia 4 de març, es va celebrar amb èxit d’assistència al local de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, un interessant Taller de Sabons, a càrrec de Catalina Sebastià.
Al taller hi assistiren una vintena de socis i sòcies, i els assistents observaren com la monitora anava explicant les diferents parts de l’elaboració, i participaren amb preguntes. Fa ser un taller molt interessant on la professora es va explicar molt bé i va respondre els dubtes dels assistents.
A mitjan procés feren un descans, i el club obsequià a la professora i participants amb unes galetes i begudes. Al final es va informar a tots els assistents que rebran una pastilla de sabó dels que es feren a la demostració, i que els serà entregada al mateix club quan estigui seca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.