Invitació oberta: La Badia de Cala Millor es prepara per ser més resilent al canvi climàtic

Dimecres 20 de setembre de 2023 a l’Auditòrium Sa Màniga (Carrer son Galta -4 Cala Millor) de les 10.00 h. a les 11.30 h. es durà a terme l’acte públic de presentació del projecte LIFE AdaptCalaMillor per donar a conèixer els objectius i les accions que es desenvoluparan en aquesta iniciativa.
Aquest projecte ambiciós té com a objectiu impulsar l’adaptació al canvi climàtic a llarg termini en el sistema de platges i l’àrea urbana de la badia de Cala Millor, per tal d’augmentar la resiliència de les infraestructures, els serveis ecosistèmics i la socioeconomia davant dels efectes daquest fenomen.
Des del 2023 fins al 2027, un equip multidisciplinari treballarà en una avaluació exhaustiva dels riscos associats al canvi climàtic; a més, sota un enfocament de governança, es proposaran mesures adaptatives sòlides i sostenibles a diferents escales temporals. Aquest esforç col·laboratiu proporcionarà una oportunitat única per millorar les zones costaneres de les Illes Balears i assegurar-ne la resiliència davant els desafiaments climàtics.
LIFE AdaptCalaMillor serà pioner en la planificació i el disseny d’un projecte d’adaptació a llarg termini mitjançant un enfocament participatiu, per això, es convida totes les persones interessades a apropar-se i conèixer-lo en aquest acte obert.

Un pensament a “Invitació oberta: La Badia de Cala Millor es prepara per ser més resilent al canvi climàtic

  1. Bona iniciativa! Fa falta una millora a la zona.

    Però no sé si des del Govern balear ens donaran gaire diners per un projecte que usa la paraula “canvi climàtic”. Per Palma se veu que hi ha molt de negacionisme i fan poc cas als científics… sobretot de part de VOX

    https://card.cat/2023/09/15/de-la-xarxa-comunicat-del-lincc-uib-sobre-la-supressio-duna-activitat-educativa-sobre-canvi-climatic-pel-consell-de-mallorca/

    https://www.diariodemallorca.es/mallorca/2023/09/19/pp-vox-rechazan-apoyar-manifiesto-92267125.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.