MÉS per Sant Llorenç, informa. Jutge de pau substitut

El BOIB de dia 23 de setembre de 2023, publica l’inici del procediment d’elecció del jutge de pau substitut de Sant Llorenç des Cardassar. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud mitjançant un escrit dirigit a la Batlia.

Atès que en data 18 de setembre de 2023 es va dictar resolució número 2023/663, en virtut de la qual es disposa iniciar el procediment d’elecció del jutge de pau substitut del municipi de Sant Llorenç des Cardassar, en compliment del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau, es concedeix un termini de quinze dies hàbils comptats a partir del següent al de la publicació d’aquest edicte al BOIB, per tal que les persones interessades que reuneixin els requisits legals puguin presentar la seva sol·licitud mitjançant un escrit dirigit a aquesta Batlia.

Per ser jutge de pau es requereix ser espanyol, major d’edat i no estar incurs en cap de les causes d’incompatibilitat que estableix l’article 303 de la Llei orgànica del poder judicial.

La consulta de l’expedient i l’obtenció de la informació pertinent es poden portar a terme a la Secretaria de l’Ajuntament”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.