L’actor de Chikilicuatre David Fernández presenta el seu espectacle No Estoy Bien a l’Auditori Màniga

El divendres 10 de novembre, a les 20.30 h, David Fernández, el conegut actor que va representar Espanya al Festival d’Eurovisió amb el divertit personatge de Chikilicuatre, arriba a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor amb un divertidíssim espectacle.
Alguns espectadors n’han dit: “David Fernández té la capacitat de treure’t un somriure en qualsevol moment, i d’explicar històries amb el punt de gràcia adequat.” “Un bon vespre de rialles amb un mestre de l’humor!” “Anar a veure David Fernández és un riure assegurat, per això ho recoman al 100%. És proper i molt agraït amb el públic. Hi ha comèdia, diversió, espectacle.”
L’espectacle no es recomana a menors de 16 anys. Les entrades costen 15 € (+ despeses de gestió) i les podeu adquirir a la taquilla o a la web www.samaniga.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.