Carta dirigida als joves estudiants de l’institut Llorenç Garcias i Font (Artà)

Vos escric com a director de la revista digital Card.cat. Aquest escrit és per animar els joves estudiants de l’institut Llorenç Garcias i Font a participar en la nostra revista local ja que hem detectat que de cada vegada hi ha manco joves escriptors i és molt important que una revista també tengui el punt de vista de la generació adolescent. Vosaltres també teniu molt què dir i seria enriquidor que  compartíssiu amb tothom les vostres opinions, inquietuds, preocupacions, reivindicacions, passions, anhels… Hi ha tantes coses que podríeu donar a conèixer!

TkTok, Youtube, Instagram… són aplicacions que vos permeten expressar-vos de moltes maneres i són vàlides com qualsevol altra, però més enllà de la imatge és també a través de les lletres, de l’escriptura, que podeu manifestar-vos de manera més reflexiva i analítica. És per això que vos volem convidar a participar de la nostra revista a través d’algun escrit. Perquè sense sàvia nova no hi ha futur, i vosaltres sou aquesta sàvia; és a dir, el futur d’aquesta revista i comunitat.
Us saluda atentament,
PAU QUINA JAUME (director de la revista  digital Card.cat)

Un pensament a “Carta dirigida als joves estudiants de l’institut Llorenç Garcias i Font (Artà)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.