Camins i caus. Dues idees enfilades.

La mirada i la paraula de na Xisca a “Camins i caus” ens porten a contemplar i assaborir les dues vores d’un mateix camí, el camí del viure. D’una banda aspectes d’evolució, de canvi (camins) -qui se’n podria alliberar del canvi continu!- i a l’altra el delit d’observar i recrear-se en les petites coses casolanes del mateix viure (caus).

Aquesta doble mirada la porta fins al volgut extrem  de separar els continguts per pàgines (senars i pars), de proposar ajuntar les imatges de Felip Blau de dues en dues o d’alternar dues veus a l’hora de fer-ne la presentació.

Tot un joc lúdic i no gens innocent.

Diumenge, 3 de desembre, a les 18:30 a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar.

.

Un pensament a “Camins i caus. Dues idees enfilades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.