Miquel Font proclama la independència oficial de Son Carrió

A la catalana, així podríem dir que ha proclamat la independència carrionera el líder d’Unió Independent Carrionera (UICa), Miquel Font. Ningú s’esperava que l’acte anunciat ahir vespre d’urgència pel partit al pati de ca ses Monges fos per proclamar unilateralment la independència del poble. Ha agafat la majoria per sorpresa (els seus socis de govern inclosos) i fins i tot algun ciutadà despistat, que just sortir de can Jeroni ni tan sols  sabia de què anava sa mandanga.

“Ho teníem clar, i punt”. Així de sull i contundent va respondre en Miquel als periodistes que li demanaven per què no s’havia fet un referèndum prèviament. “Hi ha coses que no fan falta, que se veuen” defensaven alguns dels seus companys de partit. Sobre si hi havia por a les represàlies, tots tenien en ment la figura del seu mestre espiritual, Puigdemont: “Ell ens ha guiat, sabem que no ens passarà res i que, com ell, ens havíem de sacrificar, ho havíem de fer pel poble”. Preguntat per si ja ha xerrat amb els seus exsocis de govern, Partit Popular i PI Gent per sa Coma, Cala Millor i s’Illot, ha reconegut que no, però que aviat els enviarà un whatsapp per fer-los-en cinc cèntims, però que “tota la informació ja l’hem donada pel nostre únic i oficial mitjà de comunicació, el podcast carrioner Bufotes Balearicus. No ens fiam d’altres mitjans centralistes i corruptes com Card.cat i per això la nostra única via de comunicació serà aquesta”.

En Miquel ben mes, després d’haver proclamat la independència al pati de ca ses Monges

Ben aviat els periodistes han arribat a les portes de la casa del batle, i soci de govern, Jaume Soler, que davant la urgència no ha dubtat a sortir amb pijama i les seves noves sabates de dormir ben peludes de can Garanya ( i així i tot anava ben plantós es garrit). “No en sabia les seves intencions. Ell sabrà què fa, el pes de la llei li caurà damunt. Tenim la Policia Local del nostre costat i aquesta vegada farem controls a les rotondes, ningú sortirà amagat en el maleter”. Per una altra part n’Emilia Díaz-Asensio, l’altra soci del Govern i representant de sa Costa, no ha vist tan malament l’actuació d’en Font: “Bueno… puede que no sean las mejores formas pero cada pueblo tiene derecho a decidir. Sa Costa también”. A la insinuació de si també s’independitzarien “a lo Puigdemont” va respondre enigmàtica: “Quedamos a la expectativa, esperando acontecimientos”.

L’actual batle, Jaume Soler, va quedar amb aquesta cara de circumstàncies en haver sabut la notícia.

Pel que fa a l’organigrama del nou govern carrioner, segons el podcast Bufotes Balearicus serà el següent;

  • Batle: Miquel Font. Encara ha de decidir fins on arribaran les noves fronteres.
  • Festes i bauxes diverses: Montserrat Rosselló (que ja va amenitzar l’acte d’independència amb un  grapat de les seves exquisides orellanes)
  • Gerent econòmic: Joan Adrover. “La meva màxima en aquesta vida sempre ha estat: els comptes clars, i la xocolata espessa”  per donar a entendre la línia dura que aplicarà.
  • Educació: Rafel Galmés (la primera cosa que vol proposar és que tornin les classes a la tarda. “Si jo n’hi faig, supòs que l’escola d’aquí també n’hi pot fer o no?”
  • Agricultura: Mariabel Servera. “S’ha acabat s’esquitxar, a partir d’ara agricultura ecològica… Fasset, gavilans i sarrió per collir, no necessitam res més” va apuntar ben decidida
  • Esports: Jaume Bassa. “Me sap greu però sa cursa de ses Paparres serà exclusivament carrionera. La volem fer més nostra”

Des de Card.cat anirem avisant els propers dies de noves notícies davant d’aquest esdeveniment històric …

Les males llengües diuen que aquest pla ho preparaven aquests dos individus des de temps immemorials. La mirada d’en Mateu ho diu tot.

Un pensament a “Miquel Font proclama la independència oficial de Son Carrió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.