Autoritzat el projecte per a les obres d’ampliació i reforma de l’escola de Son Carrió

A la fi, després de molts anys de demanar-ho, pareix que donen el sus al projecte d’ampliació i reforma de l’escola de Son Carrió. Recordem que era una petició del centre escolar i l’AFA (associació de famílies)  des de feia ja un bon raig d’anys.

Segons indica la pàgina oficial del Govern  de les Illes Balears (CAIB) “el pressupost per dur a terme les obres és de 3.098.315,16 euros i el seu termini d’execució és de 10 mesos. En les properes setmanes s’aprovarà la despesa de la inversió per tal de poder licitar-ne les obres”.

Sembla que la intenció és la construcció d’un edifici destinat a centre d’educació primària d’una línia, amb 6 unitats d’educació primària, cuina-menjador, gimnàs, dues sales polivalents i biblioteca, distribuïts entre l’edifici existent i l’ampliació.

Podeu llegir la notícia completa aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.