Marxa solidària contra el càncer

Bon dia a tots i totes,
 tenim el plaer de presentar-vos el cartell de la I Marxa solidària contra el càncer a Sant Llorenç que celebrarem el proper dia 8 de Juny en motiu del dia mundial contra el tabac (dia 31 de maig).  Des d’aquí volia animar-vos i convidar-vos a tots i totes a participar i unir-nos per una bona causa.
 Apuntar-vos és molt fàcil, només heu d’anar a una de les delegacions de Son Carrió, de Sa Coma o a Sant Llorenç a l’Espai 36. Les inscripcions són només  8€ que van íntegrament destinats a l’Associació.

La concentració serà a les 18:00h a l’Estació de Son Carrió per recollir camistes i encalentir motors amb música de la ma de Llevant Events. La partida serà a les 19:00h i arribada, cadascú al seu ritme perquè no és cap marxa competitiva. A partir de les 19:30 a S’Estació de Sant Llorenç tindrem música en directe de la mà de Granots & Sopes, Empaparrats.
Volem donar les gràcies a les entitats i empreses que han col·laborat de forma voluntària a fer-ho possible: Granots & Sopes, Empaparrats, Malalts de Turmell, Ses Paparres, Llevant Events, Transvia Med.
Us agraïm NO FUMAR durant tota la celebració de l’acte.
Us esperam a tots i totes i gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.