La III Cursa de Malalts vista des de la cantonada (II)

Avui continuam amb la darrera part de la crònica informal de la III Cursa Malalts de Turmell, realitzada per Lluc Quina Jaume. No us perdeu les curioses fotografies de la correguda i els enginyosos comentaris que les acompayen.

Redacció Card.cat

Fotografia 6: Sortida

Moment de nervis, cors accelerats, empentes, tensió… instantània abans de donar la sortida. Al cap davant el locutor de la cursa i pare de família, en Jordi Minero, amb cara de circumstàncies en espera del senyal.

 

Fotografia 7 i 8: cap i cua

En Jeroni Pep, campió de Balears de mountain bike (i si hi afegim al banyat, també campió de ciclisme en ruta…quin bon partit per a qualsevol donzella del risc i l’aventura) al capdavant de la cursa, marcant el camí al primer classificat.

A l’altre cap de la cursa, en Ximelis i en Tortuc, tancant la cursa. Les “graneres” de la correguda per a què ningú quedés desemparat. 

 

Fotografia 9, 10 i 11: la cerimònia nupcial

Un dels moments més esperats de la cursa. Paparazzis preparats, aparells apunt, comentaris tafaners, un alegre xiuxiueig…és l’altra sortida. La sortida per la porta de l’església de les noces de la filla del metge i la cap de l’oposició, la qual, si més no, ajudà a donar una pinzellada de color a la carrera entre arròs, paperines i confetis.

 

En les fotografies que registren aquest instant podem observar, al públic, indiferent a la cursa per uns moments, com assisteix bocabadat a l’acte. Algunes jovenetes, embadocades, contemplen la sortida, mentre els seus somnis de princesa campen lliurament i passen just davant els seus ulls, i, per un moments, no existeix res més que aquell instant, aquell vestit blanc, la felicitat, l’amor…fins que de cop i volta torna la realitat: suor, esforç, alens, corregudes.

Enhorabona i felicitats a la nova parella!!!

Foto 12: Punt d’avituallament 

Demostració del nivell de col·laboració que es va assolir per a poder aconseguir una gran carrera. En la imatge, uns nins i nines oferint, en passió, aigua als participants en un dels punts d’avituallament.

 

Fotografia 13, 14 ,15 i 16: 4 imatges, 2 cares.

Són les imatges d’una cursa. La fotografia de quatre cares i dos moments. Per una banda, en Toni Melis, primer llorencí, i na Marga Fullana, primera llorencina. Retrats de l’esforç, la intensitat, el sofriment, les ganes de millorar, els trets desencaixats. Per altra banda, en Pedro Trompes, que va ensumar la fotografia, ens mostra la seva millor cara. Anava sobrat d’energia (i això que venia de jugar una partida de tennis). I en Del, retratat als inicis de la cursa, enlluernat de l’emoció davant els aplaudiments del públic, quasi avergonyit, tantes mirades. Segurament cap dels dos acabaren tan fins com demostren les imatges. Una cursa, quatre imatges, dues cares.

Fotos

 

 Articles relacionats:

La III Cursa de Malalts vista des de la cantonada (I)

3 pensaments a “La III Cursa de Malalts vista des de la cantonada (II)

  1. Aquestes fotografies m’han semblat molt divertides i diferents. Molta ironia en els comentaris. M’ha semblat molt bé. Enhorabona seguiu així, que la cosa parteix bé.

  2. Retroenllaç: La III Cursa de Malalts vista des de la cantonada (I) | card.cat

  3. Retroenllaç: Els deu articles de Card.cat més llegits de l’any | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.