Gràcies!

Ahir horabaixa es reuniren els membres que constitueixen la Plataforma pel Tren de Llevant per avaluar la 8ª Marxa celebrada el passat diumenge dia 6 de novembre.Després de fer un repàs a les coses que varen funcionar i a aquelles que no varen anar tan bé, la Plataforma pel Tren de Llevant vol fer públic el seu agraïment a les policies locals, protecció civil, guàrdia civil de tràfic, ajuntaments, servei de brigades municipals i voluntaris que han fet possible que la 8a MARXA s’hagi desenvolupat sense cap incident.

També vol agraïr als mitjans de comunicació el seu seguiment de la marxa quilòmetre a quilòmetre.

La Plataforma vol fer un agraïment especial a tots els qui particìparen fent tota la marxa, un tram o s’acostaren a les sortides per donar ànims, o foren presents al poliesportiu de Son Servera per reclamar junts l’acabament de les obres del tren de Llevant.


Gràcies a tots!

Pel bé de tots, esperam no haver de convocar-ne cap altra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.