Tanmateix no hi creuen

Des de la Plataforma del  Tren de Llevant ens fet arribar el següent comunicat:

“Després de l’anunci de la paralització de les obres del Tren de Llevant, la següent estocada al transport públic d’aquesta zona ha estat la supressió de les línies de Tren+Bus. Des de l’1 de gener s’han eliminat les línies L431, L432, L433  que afecten les poblacions de Sant Llorenç, Artà, Capdepera, Cala Rajada, Son Servera, Cala Millor, Cala Bona, Porto Cristo, S’Illot  i Sa Coma.

A la línia L424 (Cales de Mallorca-Son Macià, Hospital de Manacor) només es manté un trajecte a primera hora i es suprimeix la L423 (Son Servera-Son Carrió-Sant Llorenç-Manacor).

Aquesta minva del servei de bus s’afegeix a la minva de qualitat que ha experimentat el tren Manacor-Palma: Manca d’espai, averies contínues, brutor a rompre són el nostre pa de cada dia.

Ja sabem que aquest Govern no hi creu en el transport públic, en general, ni en el tren, en particular, però no podem admetre que les retallades afectin les persones que tenen necessitat de desplaçar-se i no ho poden fer en cotxe: majors, joves i persones amb mobilitat reduïda, ni a les persones que, encara que poden agafar el cotxe, per comoditat o per convicció, prefereixen fer ús del tren.

Així com s’estan posant les coses, la postal de felicitació del Conseller Company hauria d’haver estat aquesta:

T’agrada que et palpin, que et freguin, que et facin suar?. Sentir l’alè, arribar al fons, pujar, baixar…? Idò en el 2012…. Utilitza el transport públic. Feliç 2012!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.