Entrenadors de primera per unes al·lotes de primera

Divendres dia 20 les al·lotes de l’equip femení de futbol de Sant Llorenç vam tenir el privilegi de ser entrenades per Toni Lluís Servera.
Volíem aprofitar aquest espai per donar-li les gràcies per la paciència que va tenir i pel gran entrenament que vam fer. Moltes gràcies i fins aviat!

 

Un pensament a “Entrenadors de primera per unes al·lotes de primera

  1. Com aficionat al futbol, mentor espiritual i president honorífic de la penya “Somos el Mallorca, y sabemos qué coño queremos aquí” (el nom és en forester perquè si ho possavem en català no mos entenia l’autor de la frase original), vull donar l’enhorabona a den Toni Lluis Servera per haver sabut desvincular-se de les males companyies amb qui els darrers anys s’havia relacionat, i sabre trobar el bon camí de la bendició i redemció eterna devora de persones de bona voluntat que, amb vitalitat i esperança, lluny del derrotisme de defensar un 0-0, o inclús un 2-0 en contra, lluiten en contra del elements per refer-se d’un gol en contra i acabar guanyant un partit a fora camp, per així poder celebrar la victòria amb un xocolate (i no una paella). Viva la revolussssion mansssssanita!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.