Primal2: De “Baleares” a Illes Balears

Es el que té. Sempre es produeix una reacció a l’acció. Des que el Govern inicià els atacs a la nostra llengua, ja sigui amb el coneixement exigit als servidors públics o en la intoxicació gonellista (reviu el que es considerava superat per acientífic i barroer), es destapa la pregunta “i jo que puc fer?”.

Una de les coses possibles és ser més escrupolós, exigint el que, per llei ens pertoca. D’aquí aquesta proposta raonada i interessada per a la millora de l’acció local.

Es va tramitar formalment via suggeriment a la web municipal (11/03/2011)

Es demana que, en la web municipal, a l’apartat “queixes”, quan s’introdueixen les dades es canvii el concepte “Baleares”, per “Illes Balears” que és que correspon segons l’Estatut. Segurament la plantilla de la web no és local, però malgrat fos una eina estatal, deu ser obligació dels representant públics -tant si estan en el poder com a l’oposició- vetlar pels drets dels seus representats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.