La Plaça de l’Ajuntament

Com ja sabeu el passat dia 13 de març es va dur a terme un ple extraordinari al nostre Ajuntament en el qual es va votar per unanimitat que la Plaça de l’Ajuntament deixés de ser un aparcament. El batle va dir que en dos o tres dies els cotxes desapareixerien de la plaça i que al mes de juny s’avaluaria el funcionament de la proposta i es decidiria, llavors, seguir-la o no.

Des del PP lamentam l’absoluta manca de compromís per part de l’Equip de Govern per dur a terme allò que es compromet. Si tanmateix ja sabien que tot seguiria igual hauria estat millor dir que la proposta no els hi semblava adequada i votar-la en contra.

 

8 pensaments a “La Plaça de l’Ajuntament

  1. Als veïnats de la plaça, el s’en demà del Ple, s’ens va informar que no és podria aparcar a la plaça. Va durà un parell d’hores, damunt les 10 de matí prohibiren aparcar però el s’en demà ja no hi havia cap prohibició.
    Per desgràcia així va Sant Llorenç.

  2. Tot i que com ja he manifestat crec que convocar un ple extraordinari, amb tota la despesa econòmica que comporta, no em va semblar gens encertat, crec que la proposta es bona.
    Per altra banda també estaria bé que aquesta proposta s’estengués a la resta de municipis i ajuntaments de les Illes, ja que no veig lògic que a pobles com per exemple Vilafranca (governat pel PP) es pugui transitar i aparcar el cotxe a la plaça del poble.

  3. Ara mateix no sóc conscient de la senyalització de la plaça, però a la foto que acompanya la notícia (tampoc sé si és actual) crec identificar una senyal de prohibició d’estacionament, a la farola davant la façana rosa, que afectaria, en principi, a tot el lateral on es situa la senyal (tret que el cartell que acompanya la senyal redueixi l’espai d’aplicació). Si és així, tots els cotxes d’aquella línea serien denunciables. Però si vaig equivocat, que algú em corregeixi…

  4. Benvolguda libèl·lula, la fotografia és de dimecres passat, ben recent pel que veus. Quan a la senyalització a què fas referència a sota hi ha una mena de informació addicional que especifica que s’hi prohibeix aparcar, excepte de 7:30 a 15:00 (si no ho recordo malament). Pensàvem que al poc temps d’aprovar la moció la retirarien, però com veus la cosa no ha prosperat.

  5. Gràcies per ses aclaracions, a veure si aconseguiu que es faci efectiu el compromís de s’Ajuntament. Ara per ara, Sant Llorenç deu ser es poble d’aquesta contrada amb els aparcaments més ‘originals’. El de la plaça de l’Ajuntament, com a luxe atribuit a la comoditat dels conductors i llevat als vianants. El zig-zag de l’antiga carretera de Son Servera, que ja comença a ser conegut en el món automobilistic. I com a corolari, un solar asfalat entre la carretera d’Artà i els carrers de darrera l’església, respecte del qual, algú em podria confirmar o desmentir que l’Ajuntament paga un lloguer per poder, així, oferir un ‘parell’ de places d’aparacament?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.