MAMAAAA!!!

Dimecres, 25 d’abril,  a les 20,30 hores, a la biblioteca de Sant Llorenç, comentari de l’obra de teatre Mamaaa!! de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez que es representarà el proper mes de maig a l’auditori de sa Màniga.Una mare de 102 anys afectada per una embòlia i amb poques ganes de morir-se. Un fill de més de 70 anys amb una empresa que se’n va a fons, un altre fill de 60 anys que cuida sa mare. Moltes llibretes i pocs doblers. Una casa que s’ha de vendre amb urgència. Una pistola que es dispara i un orinal que atura la bala, un viatge per fer… a les Canàries o a Alaska. Una comèdia amb molta acció …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.