ENLLAÇATS PEL CATALÀ. 24 hores a Manacor

A les 19 hores del proper divendres, dia 18 de maig, començarà a la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor una lectura ininterrompuda de texts en català que durarà 24 hores, fins a les 19 hores de dissabte, dia 19 de maig. Aquesta activitat, organitzada pels Mestres i professors en català de les Illes Balears, l’STEI-i, l’OCB i Jubilats per Mallorca, és una acció de protesta per la modificació de la Llei de la Funció Pública i la Llei de Normalització Lingüística.

Tothom està convidat a participar-hi com a lector, amb el text que elegeixi, o com a escoltador. Si hi voleu participar heu de reservar hora al telèfon 971 845505.

enllaçats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.