ENLLAÇATS PEL CATALÀ. 24 hores a Manacor

A les 19 hores del proper divendres, dia 18 de maig, començarà a la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor una lectura ininterrompuda de texts en català que durarà 24 hores, fins a les 19 hores de dissabte, dia 19 de maig. Aquesta activitat, organitzada pels Mestres i professors en català de les Illes Balears, l’STEI-i, l’OCB i Jubilats per Mallorca, és una acció de protesta per la modificació de la Llei de la Funció Pública i la Llei de Normalització Lingüística.

Tothom està convidat a participar-hi com a lector, amb el text que elegeixi, o com a escoltador. Si hi voleu participar heu de reservar hora al telèfon 971 845505.

enllaçats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.