No em diguis que no sigui “devertit”!!!

Després de llegir les diverses cròniques del darrer plenari municipal hom es queda ben a ple i tranquil; i també amb un somriure que et xapa la cara (somriure o rictus esperpèntic?).

(Lo de ple i tranquil deriva del “tanmateix”, de la falta de confiança i esperança en que algun dels actors o participant vulgui canviar res del que hi ha. Ja està be així, en mancaria d’altra!

Però no em digueu que no resulti divertit

Primer per la presentació dels temes.

Un rebuig a la violència (no en mancaria d’altra!!) però sense contemplar l’anàlisi de l’origen. ¿No és una mica americà, o millor “bushià” , -som l’elegit, em toca manar- amb allò d’aplicar de forma permanent “es que els altres són els dolents”?

Una “peatonització” dels carrers embellits (tema que mereix una altra comentari)

I la transparència i bona gestió democràtica

En segon terme, per les votacions. Tanta sort de la unanimitat del darrer punt!. Ara faltarà saber com s’articula, a qui es comanarà l’informe tècnic per deixar en un calaix i/o a quina escola s’apunten els regidors. Perquè una cosa sabem tots ni la “transparència”, ni la “bona gestió democràtica” s’adquireixen en la primera infància. Vull dir que, per raó d’existència i entorn, tots estem més acostumats a l’autoritarisme i a la opacitat que no a la “nova” situació pactada

I en tercer lloc, per l’ambient.

Ja dic, tu dius!. No ho has presentat bé!. No vull modificar res… que juntament amb els tons usats -segons crònica d’en Pep- i els presumptes gestos i mirades evidencien un posicionament clar que afecta a TOTS: interessa més la confrontació que no l’acord! (com acostuma a passar en el Congrés)

Potser si no s’omplen de públic les sessions de Plenari deu ser per tema d’hora o perquè són gratuïtes. Riuríem si no fos….que resulten ineficients i ens costen una doblerada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.