Notes d’humor

El nostre comentarista preferit, sa libèl·lula portenya, em va mostrar aquesta vinyeta d’humor. Com que la vaig trobar graciosa, ara la vos present públicament:

La imatge està extreta de www.miclonmalvado.com però ja circula per molts llocs.

5 pensaments a “Notes d’humor

  1. Si la societat en general possàs tan d’interès amb la realitat que vivim com en el fútbol, la veritat seria unaltra molt diferent, a lo millor seria na Merkel sa que hauria de fer ratallades.

    • Ara que ho dius mai he entès com hi pot haver una plaça plena de gent per celebrar un títol i costi tant mobilitzar la gent perquè defensi els seus drets.

      • Això és un “secreto a voces”. Per celebrar un títol, la policia tanca places i talla quants carrers siguin necessàris i munten guàrdia perquè els manifestants puguin estar tranquils, ningú els molestarà ni amonestarà per molt soroll que facin ni per trencar aparadors o mobiliari urbà. Crec que no fa falta explicar el que ocorre quan es tracta de reclamar els teus drets

    • pero jo deman nomes esprimeix amb un sentit ? perque se mes mal vist que un espanyol a mallorca es mal de veure, els que venen de fora, no entenen res !!! no voleu esser espanyols ? demanen, ido de on sou ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.